Door van elkaars expertise en talenten gebruik te maken, bieden wij voor iedere organisatie en voor iedere opdracht ondersteuning en / of advies op maat. Samen hebben we meer dan 100 jaar werkervaring! Dat maakt ons een deskundige, flexibele en complete backoffice waar u altijd op terug kunt vallen.

Door onze zeer diverse klantenportefeuille hebben wij ervaring op diverse werkvelden en in verschillende branches. Deze ervaring brengen wij mee naar onze (nieuwe) klanten.

Het speelveld van (professionele) verenigingen en stichtingen, bedrijfsleven en de overheid is bekend voor ons. Wij zijn actief en / of bekend met een groot aantal branches, waaronder gezondheidszorg, wet- en regelgeving, detailhandel, vastgoed, het bank- en verzekeringswezen, olie- en gaswinning, toerisme, ICT en diergeneeskunde.

Het ‘basisteam’ van GroenHoed Professionals bestaat uit vijf personen en een enorm netwerk aan professionals waar wij graag mee samenwerken, die wij voor allerhande opdrachten in kunnen zetten. Zo hebben wij altijd de juiste persoon op de juiste plek.

[dt_team_masonry order=”asc” loading_effect=”fade_in” img_border_radius=”0px” bwb_columns=”desktop:2|h_tablet:2|v_tablet:2|phone:1″ post_title_bottom_margin=”0px” post_content=”show_content” read_more_button=”off” soc_icon_border_width=”0px” soc_icon_color=”#ffffff” category=””]