Door van elkaars expertise en talenten gebruik te maken, bieden wij voor iedere organisatie en voor iedere opdracht ondersteuning en / of advies op maat. Samen hebben we meer dan 100 jaar werkervaring! Dat maakt ons een deskundige, flexibele en complete backoffice waar u altijd op terug kunt vallen.

Door onze zeer diverse klantenportefeuille hebben wij ervaring op diverse werkvelden en in verschillende branches. Deze ervaring brengen wij mee naar onze (nieuwe) klanten.

Het speelveld van (professionele) verenigingen en stichtingen, bedrijfsleven en de overheid is bekend voor ons. Wij zijn actief en / of bekend met een groot aantal branches, waaronder gezondheidszorg, wet- en regelgeving, detailhandel, vastgoed, het bank- en verzekeringswezen, olie- en gaswinning, toerisme, ICT en diergeneeskunde.

Het ‘basisteam’ van GroenHoed Professionals bestaat uit vijf personen en een enorm netwerk aan professionals waar wij graag mee samenwerken, die wij voor allerhande opdrachten in kunnen zetten. Zo hebben wij altijd de juiste persoon op de juiste plek.

Ton

Managing director

Zijn jarenlange ervaring op financieel en fiscaal juridisch gebied maakt Ton een rots in de branding voor onze klanten. Ton is accountant, financial controller en jurist. Hij is bekend met de wereld van (professionele) verenigingen, grote beursgenoteerde bedrijven en alles daar tussenin. Ton is een kei in adviseren en meedenken en is altijd bereid tot het werpen van een frisse blik op diverse vraagstukken en het delen van zijn ervaring.

Geboren en getogen Amsterdammer en levensgenieter, met een grote liefde voor Spanje, lekker eten en muziek.

Miranda

Accountmanagement / Senior officemanager

Plannen en organiseren zit in Miranda’s DNA. ‘Een dag niet geregeld is een dag niet geleefd’, is haar levensmotto. De term ‘spin in het web’ is voor Miranda gemaakt lijkt het wel. Voor onze klanten is Miranda het externe geheugen, het centrale planbureau en eerste aanspreekpunt. Ze geniet van het organiseren van congressen, maar wordt ook blij van het maken van een jaarplanning, het voorbereiden van bestuursvergaderingen en het beantwoorden van mails – vooral als er gemeld kan worden dat iets geregeld is!

Ilse

Adviseur beleid en communicatie

‘Wat moet iemand weten na het lezen van dit stuk?’ is Ilse’s uitgangspunt bij alles wat ze schrijft. Onze duizendpoot op het gebied van beleid en communicatie schrijft het liefst de hele dag. Verslagen, beleidsstukken, webteksten, copy voor brochures, kranten of tijdschriften – alles vindt ze leuk. Daarnaast is ze dol op overzicht creëren, dingen op een rijtje krijgen en het ontrafelen van complexe vraagstukken, onder het motto ‘vaak weet iemand zelf het antwoord al, maar de vraag is nog niet helemaal helder’. Haar aanpak laat zich omschrijven als creatief, pragmatisch en doortastend. De adviezen die ze geeft zijn praktisch en meteen toe te passen.

Naast het werk is Ilse graag bezig met haar gezin en alle dieren die daarbij horen.

Berta

Medewerkster Finance

Sombrero Verde – zo noemt Berta GroenHoed. Berta is van origine Spaans, de liefde bracht haar naar Nederland. Binnen GroenHoed houdt Berta zich bezig met de financieel administratieve tak van de organisatie. Zij zorgt voor overzicht in de stapel facturen die maandelijks binnenkomt, geen enkel boekhoudsysteem heeft geheimen voor haar. Nabellen van debiteuren doet zij met een vleugje Spaans temperament, maar ook met Hollandse humor.

Als Berta niet thuis is met haar drie mannen, vind je haar op de dansvloer om Zumba les te geven. Olé!